اولین سمینار غذای حلال برگزار میشود
سمینار، کارگاه تخصصی و نمایشگاه بینالمللی «استانداردسازی و تجاریسازی غذای حلال» برای اولین بار در کشور برگزار میشود.
به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور؛ دکتر جوانمرد، دبیر علمی سمینار اظهار کرد: این سمینار تخصصی از روز 17 تا 19 شهریور ماه امسال در محل سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران برگزار میشود.
وی افزود: اولین سمینار، کارگاه تخصصی و نمایشگاه بینالمللی استانداردسازی و تجاریسازی غذای حلال با مشارکت سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، بانک توسعه اسلامی، مرکز منطقهای انتقال فناوری و مرکز ملی و منطقهای حلال برگزار میشود.
جوانمرد گفت: در این سمینار سخنرانانی از کشورهای آمریکا، مالزی، اندونزی، بنگلادش، سریلانکا، تانزانیا، سودان و یمن حضور دارند.
دبیرعلمی سمینار تخصصی غذای حلال خاطرنشان کرد: یکی از اهداف برگزاری این سمینار و کارگاه تخصصی ارائه گزارشی از وضعیت استانداردسازی و تجاری سازی و تجارت غذای حلال در دنیا و در کشورهای شرکتکننده در این سمینار است.
جوانمرد در خصوص عناوین و موضوعات سخنرانیهای این کارگاه گفت: اصول و جنبههای تولید فرآوری، بستهبندی، کنترل کیفی غذای حلال، اجزای تشکیل دهنده حلال و غیرحلال در مواد غذایی، استانداردهای غذای حلال و قوانین و مقررات غذای حلال و تجاریسازی غذای حلال از جمله موضوعات سخنرانیهای علمی این سمینار است.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.