دومین شماره فصلنامه «علوم و فناوریهای نوین غذایی» منتشر شد
مدیر مسؤول فصلنامه الکترونیکی «علوم و فناوریهای نوین غذایی» از انتشار دومین شماره فصلنامه خبر داد.
به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور ، دکتر مجید جوانمرد، محورهای اصلی مقالات دومین شماره نشریه را در حوزههای فیلمهای پروتئینی ضد اکسایشی، فناوری نان سنتی، فناوری خشک کردن میوه، صمغها و محصولات غذایی سنتی اعلام کرد.
علاقهمندان میتوانند برای دریافت دومین نسخه الکترونیکی فصلنامه به نشانی اینترنتی http://jift.irost.ir مراجعه کنند.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.