به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور (callforpapers.ir) دکتر محمد علی آموزگار، مدیر بانک میکروارگانیسمها در این خصوص گفت: 29 سویه میکروارگانیسم جدید شامل باکتری، آرکی و قارچ است که مهمترین ویژگی آنها استفاده در مطالعات مقایسهای سیستماتیک میکروارگانیسمها به عنوان سویههای شاخص است.
وی افزود: این سویهها در واحدهای کنترل کیفی صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی به عنوان سویههای کنترل قابل استفاده هستند. هچنین برخی سویههای ارائه شده از نوع افراطی دوست هستند و قادرند در شرایط سختی همچون حضور نمک بالا فعالیت داشته باشند و از آنجاییکه این شرایط اغلب بر فرآیندهای صنعتی حاکم هستند، میتوان از این سویهها در جهت تحقیقات حوزه فناوری زیستی بهره برداری کرد.