به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور (callforpapers.ir) دکتر احمدعلی عنایتی، معاون تحقیقات و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفتوگو با ایسنا افزود: ارائه آخرین دستاوردهای علمی-پژوهشی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور و دنیا، تبادل نظر پژوهشگران دانشجو با ارائه تحقیقات انجام شده و برقراری ارتباط بین مراکز دانشگاهی داخل و خارج کشور از مهمترین اهداف برگزاری این کنگره است.
وی تصریح کرد: این کنگره در محورهای علوم بالینی پزشکی، علوم پایه پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پیراپزشکی، پرستاری، مامایی، فیزیوتراپی و علوم توانبخشی، تحقیقات بین رشتهای، بهداشت و تغذیه، تحقیقات نظام سلامت، پژوهش در آموزش، اخلاق در تحقیقات پزشکی، قرآن پژوهی در طب سنتی و مکمل، فناوریهای نوین و ابداعات و اختراعات برگزار میشود.
عنایتی افزود: پیشگیری از فشار خون و کاهش سوانح و حوادث ترافیکی نیز از محورهای ویژه این همایش است.
وی با بیان اینکه در مجموع بیش از دوهزار و 300 مقاله از دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور به دبیرخانه این همایش ارسال شد، گفت: پس از داوریهای صورت گرفته 519 مقاله برای ارائه در این کنگره پذیرفته شدند.
معاون تحقیقات و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی مازندران خاطرنشان کرد: از بین مقالات پذیرفته شده، 397 مقاله به صورت سخنرانی و 122مقاله به صورت پوستر ارائه میشود.
عنایتی برگزاری 14 کارگاه دانشجویی و سه نشست علمی را از دیگر برنامههای این دوره از کنگره دانست و افزود: در این همایش، نشستهای علمی با موضوع فشار خون، کاهش حوادث و سوانح ترافیکی و پزشک خانواده با سخنرانی استادان و اعضای هیات علمی دانشگاههای علوم پزشکی کشور و وزارت بهداشت برپا میشود.
وی تصریح کرد: پیش بینی میشود در این همایش 700 نفر از دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور حضور یابند.