به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور (callforpapers.ir) محمد نمازی برخی از فعالیتهای ارائه شده در غرفه کارگروه توسعه سرمایه انسانی ستاد نانو را برشمرد و افزود: برنامه توانمندسازی سرمایههای انسانی و اشتغال متخصصان فناوری نانو از عمده فعالیتهای ارائه شده از سوی این کارگروه در نمایشگاه است.
وی با اشاره به وجود بانک اطلاعات از افراد متخصص در کارگروه توسعه سرمایه انسانی ستاد نانو، گفت: در این بانک اطلاعاتی افراد بر اساس رشته و تخصص طبقهبندی شدهاند.
نمازی اظهار کرد: این کارگروه بخش معرفی متخصصان نانو را راهاندازی کرده است که در این بخش ارتباط میان کارجویان و کارفرمایان محقق میشود.
مسؤول برنامه بهرهگیری از سرمایه انسانی کارگروه توسعه سرمایه انسانی ستاد نانو اضافه کرد: در نمایشگاه امسال این کارگروه فرصتهای شغلی حدود 20 شرکت متقاضی نیروی انسانی را دریافت کرده و در بخشهای مهندسی معدن، عمران، شیمی، مهندسی شیمی، مهندسی الکترونیک، مهندسی داروسازی، مهندسی فناوری نانو، مهندسی کامپیوتر، نانوبیوفناوری، مهندسی مواد و مهندسی مکانیک از افراد متخصص جویای کار ثبت نام به عمل میآورد.
نمازی گفت: کارگروه توسعه سرمایه انسانی ستاد نانو تاکنون با 40 کارآفرین موفق مصاحبه داشته که این مصاحبهها در ماهنامه فناوری نانو منتشر میشود و بخشی از این مصاحبهها در نمایشگاه امسال در قالب یک کتاب منتشر شده است.
وی تصریح کرد: این کتاب در سه بخش شرکتهای صنعتی استفاده کننده از فناوری نانو، شرکتهای تجهیزات ساز و شرکتهای تولید کننده محصول طبقهبندی شده است.
کارشناس کارگروه توسعه سرمایه انسانی ستاد نانو همچنین تصریح کرد: در نمایشگاه امسال از سوی این کارگروه کتاب معرفی 38 چهره موفق کارآفرین کشور و خلق مدل کسب و کار نیز ارائه شده است.
نمازی در ادامه با اشاره به برگزاری سومین دوره توانمندسازی سرمایههای انسانی فناوری نانو از سوی این کارگروه افزود: دورههای توانمندسازی دانشجویان رشته نانو از سال 90 آغاز شده و این دورهها کمک میکند تا دانشجویان بتوانند علم خود را کاربردی کنند.
وی افزود: در سومین کارگاه توانمندسازی دانشجویان رشتههای نانو که 29 آبان تا اول آذرماه برگزار میشود، دانشجویانی که پایاننامه در حوزه نانو نیز داشتهاند، میتوانند شرکت کنند.
مسؤول برنامه بهرهگیری سرمایه انسانی کارگروه توسعه سرمایه انسانی ستاد نانو با اشاره به طرح حمایت از اشتغال در کارگروه توسعه سرمایه انسانی ستاد نانو گفت: این طرح از سال 88 آغاز شده و در صورتی که کارفرمای فعال در شرکتهای مربوط به حوزه نانو فرد متخصص در این حوزه را استخدام کنند، به مدت یک سال بخشی از حقوق افراد استخدام شده توسط ستاد توسعه فناوری نانو ارائه میشود و حق بیمه فرد استخدام شده و کارفرما به مدت سه سال از سوی ستاد پرداخت میشود.
نمازی خاطرنشان کرد: بر اساس این طرح اگر صنایع تولیدی، فرد مرتبط با حوزه نانو را استخدام کنند ستاد توسعه فناوری نانو بخشی از حق بیمه کارفرما و فرد استخدام شده را پرداخت میکند.
وی یادآور شد: تاکنون 120 شرکت در طرح حمایت از اشتغال کارگروه توسعه سرمایه انسانی ستاد نانو شرکت کردهاند.