به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور (callforpapers.ir) به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی، دکتر قاضی مغربی با اعلام این خبر اظهار کرد: ابعاد مختلف فنی، اجتماعی، انسانی و امنیتی شبکههای اجتماعی از جمله فیسبوک، توئیتر، گوگل پلاس و … در این همایش بررسی میشود.
وی با تاکید بر بررسی ابعاد شبکههای اجتماعی خاطرنشان کرد: این همایش به عنوان نخستین همایش علمی توسط جهاد دانشگاهی، با هدف شناخت زیرساختها و ابزارهای مدیریت محتوا در شبکههای اجتماعی با محور شبکههای اجتماعی و هویت آن ها، بررسی تاثیرات شبکههای اجتماعی در ایران و جهان، شبکههای اجتماعی و سبک زندگی ایرانی اسلامی، 20 مهر ماه در سالن اجلاس سران برگزار خواهد شد.
معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی با اشاره به اینکه شبکههای اجتماعی مفهوم تازهای نیست که به تازگی مطرح شده باشند، افزود: اما مطرح شدن آن به عنوان شبکه های اجتماعی مجازی مبتنی بر فناوری اطلاعات، مفهوم جدیدی است که در دهههای اخیر درکشورمان مطرح شده است.
وی ادامه داد: وقتی صحبت از شبکههای اجتماعی و سبک زندگی مردم میشود، نحوه تعاملات و گوناگونی روابط مطرح میشود. امروزه اینگونه روابط به سبک آموزش و سبک تعاملات منوط میشود که اینگونه روابط عوض شده است و عمدهترین تعاملات در فضای مجازی اتفاق میافتد. در این جاست که شبکه اسلامی و الگوی اسلامی مطرح میشود. لازمه رسیدن به این الگو هم آگاهی بخشی به مردم در خصوص امنیت و حریم شخصی و نوع استفاده از این فضای مجازی است.
وی از ارسال بیش از صد مقاله علمی به این همایش خبر داد و افزود: تلاش میشود بیش از سی مقاله علمی در این همایش به صورت سخنرانی ارائه شود.
همایش تخصصی بررسی ابعاد شبکههای اجتماعی بیستم مهرماه توسط پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار میشود.