به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور (callforpapers.ir) این دوره به همت اداره کل مشارکتهای اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان و با حضور مسئولان، کارشناسان و نمایندگان 120 سمن مرتبط با حوزه علمی و پژوهشی، در راستای سیاستهای هم افزایی و توانمندسازی سمنهای جوانان و توسعه مشارکت آنان در عرصههای اجتماعی برگزار میشود.
دورههای توانمند سازی تخصصی سمنهای جوانان با اهداف آموزش، ارتقای مهارت و ظرفیت سازی، فراهم آوردن بستری مناسب جهت هم فکری و هم اندیشی سمنهای جوانان و زمینه سازی جهت ارتباطات مستمر و پایدار با هر یک از دبیران به منظور ارتقاء سطح آگاهی سمنهای جوانان، طی 6 دوره و در حوزههای مختلف در سطح کشور برگزار میشود.
بر اساس این گزارش، از جمله کارگاههای تخصصی پیش بینی شده در دوره علمی و پژوهشی می توان به کارگاه تخصصی تسهیل کارگروهی، گارکاه پروژه و گزارش نویسی، کارگاه برنامه نویسی استراتژیک و عملیاتی، کارگاه تولید محتوای الکترونیکی و کارگاه ویژگیهای خلاق یک سمن علمی و پژوهشی اشاره کرد.
بنابراین گزارش، ، تاکنون 4 دوره توانمندسازی سمنهای جوانان در حوزههای سلامت و آسیبهای اجتماعی، رسانه و فضای مجازی، گردشگری، حفظ میراث فرهنگی و محیط زیست و اشتغال و کارآفرینی در سطح کشور برگزار شده است.