به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور، بهرام خوشنويسان، دبير اين کنفرانس با اشاره به اينکه از ابر رسانايي ميتوان براي خطوط انتقال فشار قوي استفاده کرد، اظهار کرد: استفاده از اين سيستم موجب بهبود راندمان خطوط ميشود.
وي، کاهش اتلاف انرژي را از مزاياي ابررسانايي دانست و افزود: به وسيله اين سيستم ميتوان مغناطيس قوي ايجاد و براي مصارف صنعتي و پزشکي از آن استفاده کرد.
عضو هيات علمي گروه فيزيک دانشگاه کاشان، هدف از برگزاري اين کنفرانس را شناساندن بيشتر علم ابررسانايي به صنايع و گسترش اين رشته ذکر کرد و ادامه داد: در اين کنفرانس مسايل پيرامون سيستمهاي ابر رسانايي بررسي ميشود.
وي در گفتگو با ایسنا خاطر نشان کرد: برگزاري اين کنفرانسها فرصتي براي آشنايي پژوهشگران با علم روز دنيا و ارايه يافتههاي علمي است تا زمينه رشد علم و فناوري را فراهم آورند.
خوشنويسان، آخرين مهلت دريافت مقالات و شرکت در کنفرانس را ٢٠ فروردين ماه سال آينده عنوان کرد و گفت: علاقمندان براي شرکت دراين کنفرانس ميتوانند آثار خود را به آدرس الکترونيکي www.psi.ir/?ncas3 ارسال کنند.
سومين کنفرانس ملي پيشرفتهاي ابررسانايي به همت دانشگاه کاشان، انجمن فيزيک ايران و همکاري وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و پژوهشگاه دانشهاي بنيادي ٢٨ و ٢٩ ارديبهشت ماه سال آينده در دانشگاه کاشان برگزار ميشود.