به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور (callforpapers.ir) حسین توکلی در گفتوگو با ایسنا، اظهارکرد: متقاضیان بورسیه وزارتخانهها، سازمانها و یا مؤسسات آموزش عالی دارای شرایط خاص در هر یک از کد رشتههای تحصیلی، باید علاوه بر دارا بودن شرایط عمومی و آموزش مربوطه و احراز حدنصاب نمره علمی لازم، واجد شرایط و ضوابط اختصاصی وزارتخانه و یا سازمان و یا ارگان بورسدهنده و یا مؤسسه عالی دارای شرایط خاص نیز باشند.
وی با اشاره به درج شرایط و ضوابط اختصاصی وزارتخانهها، سازمانها و ارگانهای بورس دهنده و همچنین مؤسسات آموزش عالی دارای شرایط خاص در این قبیل رشتهها در دفترچه راهنمای انتخاب رشته، گفت: بنابراین کلیه داوطلبان باید پس از مطالعه دقیق آن، در صورت تمایل و واجد شرایط بودن بر اساس رشته و گرایش مجاز خود، نسبت به انتخاب حداکثر دو کد رشته محل بورسیه یا دارای شرایط خاص از رشته امتحانی مربوط اقدام کنند.
توکلی با اشاره به اعلام فهرست اسامی معرفیشدگان در کدرشتههای بورسیه و یا دارای شرایط خاص تا چندبرابر ظرفیت به منظور شرکت در مصاحبه، معاینه و سایر مراحل گزینش، گفت: بر اساس نتیجه گزارش شده توسط سازمان یا ارگان بورس دهنده و یا مؤسسه آموزش عالی دارای شرایط خاص و سایر ضوابط مربوط، گزینش نهایی خواهد شد، همچنین عدم مراجعه داوطلب در موعد مقرر، به منزله انصراف داوطلب از ادامه مراحل آزمون مذکور تلقی میشود.
وی افزود: زمان دقیق اعلام اسامی چند برابر ظرفیت و برنامه زمانی مصاحبه و سایر مراحل گزینش از طریق نشریه پیک سنجش 30 اردیبهشت ماه و ششم خرداد ماه منتشر میشود.
وی با اشاره به داوطلبانی در دو کد رشته محل تحصیلی مجاز به انتخاب رشته شدهاند، گفت: این دسته از داوطلبان همانند سایر داوطلبان مطابق شرایط و ضوابط فقط مجاز به انتخاب حداکثر دو کد رشته محل دارای شرایط خاص و یا بورسیه هستند.
مشاور عالی سازمان سنجش افزود: انتخاب کد رشته محلهای تحصیلی دانشگاههای امام صادق (ع) و شاهد و همچنین آن دسته از مؤسساتی که به روش مجازی یا پردیس خودگردان پذیرش دانشجو دارند و مجازین به انتخاب رشته در مجموعه رشته امتحانی مطالعات جهان (کد 1131 )، از شرط محدودیت انتخاب دو کد محل بورسیه و یا دارای شرایط خاص مستثنی هستند.
بر اساس این گزارش، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به هیچ یک از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد بورس تحصیلی داخل اعطاء نمیکند.