به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور (callforpapers.ir)، خسرو دانشجو در نشستی مشترک با معاونان، رؤسای دانشکدهها و مدیران گروههای تخصصی این واحد دانشگاهی در محل سالن همایشهای علامه طباطبایی، با اشاره به فشارها و تحریمهایی که دشمنان با هدف دور کردن ملت از استقلال و خودکفایی کشور تحمیل کردهاند، خواستار طراحی و ارائه مدلها و راهکارهای جذب پروژههای ملی و تحقیقاتی متناسب با شرایط کشور از سوی محققان شد.
وی واحد علوم و تحقیقات را به عنوان معتبرترین دانشگاه بخش خصوصی کشور معرفی کرد و گفت: به هر حال با مسائل و چالشهایی در کشور مواجه هستیم که در برابر رفع این نیازها و چالشها باید مسئولیت پذیرتر رفتار کرد؛ بنابراین در جنگ علمی تمام عیاری که بر ما تحمیل شده است، باید هر آنچه که در توان داریم به میدان گسیل کرده و بدون شک با توانمندیهای علمی و شور و اشتیاقی که در دانشجویان و اساتید کشور وجود دارد، میتوان از این نبرد سربلند خارج شد.
دانشجو با بیان اینکه باید با کار تحقیقاتی دقیق و منسجم، نیازهای علمی و تحقیقاتی حال حاضر کشور استخراج شده و بصورت ملی و درون زا در رفع این نیازها تلاش کرد، تصریح کرد: این واحد دانشگاهی در حوزه پژوهشی و تحقیقات کاربردی در سال 91 دارای عملکرد بسیار مناسبی بوده، اما معتقدیم تا نقطه مطلوب که ظرفیت آن نیز وجود دارد، فاصله داریم.
دانشجو از تشکیل کارگروه تخصصی در زمینه طراحی و ارائه مدل جدید راهکارهای جذب پروژههای ملی و تحقیقاتی خبر داد و افزود: در این کارگروه از اساتید و مدیران گروه در رشتههای مختلف، برای طراحی و ارائه راهکارهای جذب پروژههای ملی و تحقیقاتی استفاده میشود.
وی با بیان اینکه برای نافع شدن جامعه و کاربردی کردن علوم و تبدیل آن به ثروت برای استفاده آحاد کشور، باید مدلهای جدیدی در جذب پروژههای ملی و تحقیقاتی طراحی و ارائه شود، اظهار کرد: نسل امروز کشور همچون امانتی است که به دست دانشگاهیان سپرده شدهاند، تا برای زندگی بهتر و جهاد علمی پرورش یابند؛ بنابراین از مسئولان انتظار میرود به این انتظار به حق مردم پاسخ مناسبی ارائه دهند.
رییس واحد علوم و تحقیقات با بیان اینکه فعالیتهای علمی و تحقیقاتی دانشگاه باید محتوایی باشد نه شکلی، افزود: پژوهشگران واحد علوم و تحقیقات تنها به تولید مقالات ISI و مقالات علمی و پژوهشی بسنده نکنند؛ چراکه ترقی علمی دانشگاه، نباید تنها در ارائه جداول پربار آماری مشهود باشد.
دانشجو با بیان اینکه دانشگاه آزاد نباید تنها وابسته به شهریه دانشجویان باشد، اظهار کرد: مجموعه علمی و بینظیر واحد علوم و تحقیقات با کمک دانشجویان نخبه و اعضای هیأت علمی مجرب میتواند از طریق تعریف پروژههای تحقیقاتی و کاربردی سهم بسزایی در درآمد زایی داشته باشد.
وی از ارتقای رتبه علمی برخی از نشریات علمی واحد علوم و تحقیقات خبر داد و گفت: در حال حاضر معتبرترین نشریه محیط زیست جهان با عنوان «Ijest» در واحد علوم و تحقیقات به چاپ میرسد.
دانشجو با اشاره به اینکه انعقاد تفاهمنامه همکاری با شرکتهای دانش بنیان در راهاندازی رشتههای بین رشتهای و تخصصی باید بصورت هدفمند صورت گیرد، گفت: با توجه به ظرفیت و رتبه علمی دانشگاه، موفق به کسب مجوز از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای جذب دانشجوی دکتری پژوهشی در رشتههای مختلف شدهایم.
رییس واحد علوم و تحقیقات در پایان خاطر نشان کرد: برای نخستین بار در واحد علوم و تحقیقات، درخواست جذب بیش از 300 عضو هیأت علمی جوان و نخبه برای فعالیت در این مجوعه ارائه شده است.