جزییات پذیرش دانشجوی ارشد مجازی در پردیس قم و دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران
پردیس قم و دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد مجازی برای نیمسال دوم سال تحصیلی 92- 91 دانشجو میپذیرد.
به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور (callforpapers.ir) پردیس قم و دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران در راستای تحقق رسالت خود مبنی بر گسترش دورههای تحصیلات تکمیلی به ویژه در مقطع کارشناسی ارشد، برای نیمسال دوم سال تحصیلی 92-1391 از بین داوطلبان واجد شرایط و علاقمند به تحصیل که حداقل دارای سه سال سابقه کاری در بخش دولتی یا خصوصی باشند، از طریق برگزاری آزمون اختصاصی ورودی با نظارت سازمان سنجش و همچنین بررسی سوابق تحصیلی و مصاحبه حضوری به شیوه آموزش محور دانشجوی مجازی میپذیرد.
متقاضیان حداکثر تا 9 اسفند برای انجام ثبتنام مهلت دارند و طی آن آزمون کتبی در پردیس قم 11 اسفند و آزمون کتبی در دانشکده کارآفرینی 17 اسفند برگزار میشود.
با توجه به امکان انتخاب حداکثر 10 رشته گرایش در یک زیرگروه توجه به برخی موارد ضروری است: بر این اساس هر داوطلب می تواند حداکثر در 10 رشته گرایش در یک زیر گروه در پردیس/دانشکده و با واریز 800 هزار ریال شرکت کند، در صورت پذیرش نهایی فقط تحصیل در یک رشته امکانپذیر است.
به گزارش ایسنا، پذیرش دانشجو در دوره های الکترونیکی بر اساس امتیاز نهایی داوطلب که شامل امتیاز حاصل از آزمون کتبی (50درصد) ، سوابق پژوهشی و اجرایی (30 درصد) ، معدل مقطع کارشناسی (20 درصد) و مشروط به احراز کسب 25 نمره از 50 نمره آزمون کتبی صورت خواهد گرفت ، لازم بذکر است دو برابر ظرفیت پذیرش در هر رشته دعوت به مصاحبه خواهند شد اسامی پذیرفته شدگان نهایی، پس از مرحله مصاحبه اعلام خواهد شد.
شرایط ثبت نام داوطلب
داوطلب باید طبق مقررات وزارت علوم منعی جهت ادامه تحصیل در دانشگاههای کشور نداشته باشد، همچنین به دانشجویان دوره آموزشهای الکترونیکی (مجازی) معافیت تحصیلی از سوی حوزه نظام وظیفه تعلق می گیرد.
داوطلب دورههای کارشناسی ارشد هنگام ثبتنام الکترونیکی، باید دارای مدرک کارشناسی مورد تایید وزارت علوم باشد، داشتن 3 سال سابقه کار دولتی یا خصوصی با ارائه مدرک معتبر برای کلیه داوطلبین الزامی است.
همچنین هریک از داوطلبان متقاضی سهمیه شاهد و ایثارگر، در صورت تمایل و کسب ٨٠ درصد نمره آخرین فرد پذیرفته شده میتوانند با ارائه مدارک معتبر مربوط، متقاضی استفاده از سهمیه مذکور شوند. ضمنا ٢٠ درصد کل ظرفیت مربوط به سهمیه شاهد و ایثارگر است.
بر اساس این گزارش، اتباع خارجی مقیم ایران در صورت داشتن شرایط وزارت کشور و وزارت علوم و با هماهنگی دفتر امور دانشجویان خارجی میتوانند در آزمون ثبتنام کنند.
نحوه پذیرش دانشجوی دورههای آموزش مجازی
پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد بر اساس امتیاز نهایی داوطلب که شامل امتیاز حاصل آزمون کتبی (50 درصد) سوابق پژوهشی و اجرایی (30 درصد)، معدل (20 درصد) و مشروط به احراز کسب (25) نمره از (50) نمره آزمون کتبی است، صورت خواهد گرفت.
بر این اساس، حداقل معدل برای ورود به مقطع کارشناسی ارشد، 12 است، همچنین برای دانشجویان دورههای مجازی، امکان انتقال و تغییر رشته وجود ندارد.
گفتنی است، برای پذیرش دانشجو در این دورهها شرط سنی وجود ندارد و تحصیل همزمان در دو رشته مجازی در دانشگاه تهران مجاز نمیباشد.
اعلام داوطلبی و ثبتنام الکترونیکی
هزینه اعلام داوطلبی و شرکت در آزمون مبلغ 800 هزار ریال است که باید به حساب غیرقابل برداشت پردیس قم و دانشکده کارآفرینی و فقط از طریق پرداخت الکترونیکی واریز شود.
پردیس قم : (بانک تجارت – شعبه شهرک امام حسن قم به شماره حساب 1532065638)
دانشکده کارآفرینی : بانک تجارت – شعبه اردیبهشت 135861669
برای ثبتنام الکترونیکی و اطلاع از مراحل، زمانبندی و مدارک مورد نیاز به پایگاه اینترنتی دانشگاه تهران تحت آدرس http:/.ut.ac.ir مراجعه کنید.
شرایط تحصیل
برای تحصیل در دورههای مجازی آشنایی با مفاهیم پایه فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) و مهارت در کار با سامانه آموزش الکترونیکی الزامی است. لازم است مدارک مربوط به گذراندن دوره های فوق ( واژه پردازی – اینترنت – مفاهیم پایه و فناوری اطلاعات – کار باسیستم عامل ) را در زمان ثبتنام نهایی و تشکیل پرونده توسط دانشجویان، تحویل پردیس دانشکدههای ذیربط شود. در غیر اینصورت پذیرفته شدگان ملزم به گذراندن دورههای مذکور تا پایان نیمسال اول هستند.
محتوای الکترونیکی دروس فقط تحت وب قابل دسترسی است. لذا پذیرفتهشدگان نهایی باید شخصاًَ نسبت به تهیه تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری مورد نیاز، برای اتصال به شبکه اینترنت، با هزینه شخصی، مطابق مشخصات فنی مورد تایید دانشگاه تهران اقدام کنند.
امتحانات پایان هر نیمسال تا اطلاع ثانوی به صورت حضوری در محل پردیس / دانشکدههای مربوطه در دانشگاه تهران برگزار میشود.
نظر به ماهیت آموزش مجازی به دانشجویان این دوره ها، تسهیلات رفاهی دانشجویان دورههای حضوری از قبیل وام دانشجویی، خوابگاه، استفاده از رستوران دانشجویی، سرویس ایاب و ذهاب و امثالهم تعلق نمیگیرد.
شهریه دورههای مجازی
به گزارش ایسنا، شهریه هر دوره شامل دو بخش ثابت و متغیر است و شهریه ثابت هر دوره بر اساس سال پذیرش دانشجو تعیین میشود و تا پایان همان دوره تغییر نمیکند.
میزان شهریه متغیر بر اساس نوع و تعداد واحدهای اخذ شده در هر نیمسال محاسبه و در ابتدای هر سال تحصیلی متناسب با نرخ تورم بر اساس مصوبه هیات امنای دانشگاه تهران تعیین میشود.
ثبتنام قطعی در هر نیمسال تحصیلی، منوط به پرداخت کامل شهریه همان نیمسال است. در صورت عدم پرداخت شهریه از ادامه تحصیل دانشجو و حضور وی درکلاس درس و جلسه امتحانات ممانعت به عمل میآید.
به دانشجویان دورههای مجازی هیچگونه تخفیف و بخشودگی شهریه تعلق نمیگیرد.
شهریه دورههای مجازی بر اساس مصوبه سال 1391 و مصوبههای تکمیلی هیات امنای دانشگاه تهران مطابق جدول زیر دریافت میشود:
شهریه سومین دوره مقطع کارشناسی ارشد آموزشهای الکترونیکی ( مجازی ): شهریه ثابت در هر نیمسال 4 میلیون و 200 هزار ریال، شهریه متغیر یک واحد درسی یک میلیون و 200 هزار ریال، شهریه متغیر یک واحد پایاننامه 2 میلیون و 400 هزار ریال و شهریه متغیر دروس کمبود و جبرانی 207 هزار ریال.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.