به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور (callforpapers.ir) دکتر مظفر شریفی امکان گستردهتر نظارت، جستجو و پشتیبانی را از مزایای نشر الکترونیک دانست و افزود: بر اساس مصوبه کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نشریات دارای اعتبار علمی از کمیسیون مذکور میتوانند به صورت الکترونیکی منتشر و در حد نیاز تعدادی نسخه چاپی نیز منتشر شوند.
مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی پژوهشی وزارت علوم، در خصوص نحوه فرایند انتشار این نشریات اظهار داشت: نشریات مذکور همانند نشریات چاپی کلیه مراحل داوری مقالات، جلسات هیأت تحریریه و پذیرش مقالات را خواهند داشت.
وی تنها تفاوت نشریات الکترونیکی با چاپی را در نحوه انتشار و توزیع آن دانست و یادآور شد: نشریات متقاضی پس از ارائه درخواست کتبی جهت تغییر انتشار از حالت چاپی به الکترونیکی و پس از بررسی با رعایت ماده 8 آیین نامه تعیین اعتبار نشریات علمی با انتشار آنها موافقت خواهد شد.
شریفی خاطر نشان کرد: این مصوبه در راستای سهولت انتشار و دسترسی هرچه بیشتر متقاضیان به منابع نشریات و نیز افزایش امکان ارزیابی و نظارت بر نشریات بوده است و بسیاری از هزینههای چاپ و توزیع را کاهش خواهد داد.