به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور (callforpapers.ir) علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در کنفرانس تله مدیسین از راهاندازی رشته جدید در مقطع کارشناسی ارشد در این دانشگاه خبر داد و افزود: با توجه به توسعه فناوری اطلاعات اقدام به راهاندازی رشته فناوری اطلاعات پزشکی در این دانشگاه شده است.
وی با اشاره به اهمیت پزشکی از راهدور و تله مدیسین در بهبود سلامت جامعه، تصریح کرد: در این راستا تأسیس دانشکده مهندسی پزشکی در دستور کار قرار گرفت که با تأسیس این دانشکده پیوند مناسبی میان پزشکی و مهندسی ایجاد شد.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به نفوذ فناوری اطلاعات در حوزههای پزشکی، اظهار داشت: با گسترش فناوری اطلاعات نیاز بود تا از این فناوری در حوزه پزشکی استفاده شود.
رهایی بیان داشت: بر اساس مصوبات دو روز گذشته در دانشگاه صنعتی امیرکبیر رشته مهندسی فناوری اطلاعات پزشکی در مقطع کارشناسی ارشد راه اندازی میشود.
وی در ادامه تصریح کرد: از سال آینده در رشته مهندسی فناوری اطلاعات پزشکی پذیرش دانشجو انجام میشود.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به دستاوردهای محققان این دانشگاه در زمینه تله مدیسین، خاطرنشان کرد: پژوهشگران این دانشگاه موفق به طراحی و ساخت روباتهایی در حوزه پزشکی شدند که این روبات پس از تست و آزمایش در مراکز درمانی و بهداشتی بهرهبرداری شدهاند.
رهایی با تأکید بر ضرورت بومی سازی تجهیزات مورد نیاز با توجه به تحریمهایی که علیه کشور اعمال شده است، اظهار داشت: لازم است تا در این زمینه سرمایه گذاریهایی صورت گیرد.
وی همچنین به همکاریهای مشترک میان دانشگاه صنعتی امیرکبیر با دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد و گفت: این همکاریها در زمینه ساخت تجهیزات است.