اخذ مجوز 17 رشته کارشناسي ارشد و دکتري در سال جاري
رييس دانشگاه رازي کرمانشاه، گفت: درصدد هستيم شمار رشتههاي مقاطع کارشناسي ارشد و دکتري دانشگاه را افزايش دهيم.
به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور، پروفسور محمد مهدي خدايي در نشستي خبري، ضمن گراميداشت ايام دهه فجر، اظهار كرد: انقلاب اسلامي ايران سرآغاز تحولي بزرگ در تاريخ بشريت است و در واقع يکي از اتفاقات مهم قرن اخير است که نتايج و رهآوردهاي آن در تمامي کشورها مورد توجه قرار گرفته است که يکي از مهمترين دستاوردهاي آن عزت و سربلندي ملت ايران است.
وي افزود: امروز مردم ايران الگوي همه کشورها هستند و اقتدار نظام ما در دنيا مثال زدني است تا جايي که نقش جمهوري اسلامي ايران در تمامي عرصهها پر رنگ است.
خدايي با بيان اينكه خوشبختانه در سالهاي پس از پيروزي انقلاب اسلامي شاهد پيشرفتهاي قابل توجهي در عرصه آموزش عالي بودهايم، تصريح كرد: شرايط امروز به هيچ وجه قابل مقايسه با قبل از انقلاب نيست.
وي افزود: امروز تعداد دانشجويان كشور حدود چهار ميليون نفر است در حالي که اين رقم در سالهاي قبل از انقلاب تنها حدود 170 هزار نفر بود، بنابراين اين تعداد به هيچ وجه قابل مقايسه با گذشته نيست.
رييس دانشگاه رازي كرمانشاه با تاكيد بر اينكه کيفيت دانشگاهها پس از انقلاب اسلامي رشد چشمگيري داشته است، اظهار كرد: در حال حاضر دانشگاه از حالت آموزش محور خارج شدهاند و کارهاي پژوهشي به صورت جدي در آنها انجام ميشود و روندي انجام شده است که به سمت کارآفريني سوق يافتهاند.
وي در خصوص شرايط کنوني دانشگاه رازي کرمانشاه، گفت: اين دانشگاه در حال حاضر 10 دانشکده مصوب دارد که تاکنون هشت دانشکده آن عملياتي شدهاند و دو دانشکده ديگر نيز به زودي عملياتي ميشود.
وي افزود: درحال حاضر اين دانشگاه در 48 رشته کارشناسي، 57 رشته کارشناسي ارشد و 30 رشته دکتري دانشجو دارد.
خدايي با اشاره به اخذ مجوز هفت رشته کارشناسي ارشد و 10 رشته دکترا در سال جاري، تصريح كرد: تلاش ميکنيم تعداد رشتههاي مقاطع کارشناسي ارشد و دکترا را افزايش دهيم.
وي ادامه داد: از آنجايي كه يکي از شرايط اخذ مجوز دکترا اين است که در آن رشته خاص دانشيار داشته باشيم در نظر داريم با تحقق اين امر در هر يک از رشتهها مجوز اخذ كنيم.
رييس دانشگاه رازي کرمانشاه با تاكيد بر اينكه خوشبختانه آهنگ اين رشد سريعتر شده است، در زمينه پيشرفتهاي عمراني اين دانشگاه، گفت: خوشبختانه از سال 1386 به بعد پيشرفتهاي عمراني در زمينه توسعه دانشکده فني مهندسي، دانشکده کشاورزي و علوم گامهاي اساسي برداشتهايم.
وي در پايان تامين فضاهاي آموزشي، کمک آموزشي و رفاهي، توسعه تحصيلات تکميلي و جذب نيروهاي انساني کارآمد را از جمله اقدامات اساسي آينده دانشگاه عنوان کرد.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.