سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در تاریخ ۲۶ تا ۲۸ شهریور ۱۳۹۸ توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در شهر تهران برگزار می شود.
به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور(callforpapers.ir)، از پژوهشگران و دانشجویان علاقه مند به این حوزه دعوت می گردد جهت ارائه مقالات خود حداکثر تا ۳۱ اردیبهشت با توجه به محورهای بیست و ششمین دوره کنگره اقدام نمایند.
از محورهای اصلی کنگره بدین موارد می توان پرداخت:
- کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا
- روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
- سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
- غذاهای فراسودمند، پریبیوتیک و پروبیوتیک
- کاربرد اسانسها و عصارههای طبیعی در صنایع غذایی
- ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
- و…
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.