دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران، ۵ تا ۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در شهر ساری-دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار می شود.
به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور(callforpapers.ir)، از مهندسین و دانشجویان علاقه مند دعوت می گردد جهت ارسال مقالات کامل خود با توجه به بیست و پنجمین دوره کنگره اقدام نمایند.
از محورهای اصلی کنگره بدین موارد می توان اشاره کرد:
- روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
- روشهای کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات
- سلامت، بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
- غذاهای فراسودمند
- کاربرد اسانسها و عصارههای طبیعی در صنایع غذایی
- امنیت و ایمنی موادغذایی
- و…