به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور (callforpapers.ir) به نقل از روابط عمومي پژوهشکده ICT جهاد دانشگاهي، در تهيه اين کتاب كه به عنوان حاصل پژوهش مشترك وزارت صنايع و جهاد دانشگاهي به چاپ رسيده است، دست اندركاران تمام نهادها، ادارات، سازمانها، مؤسسات خصوصي و نهادهاي غيردولتي همکاري داشتهاند.
اين كتاب در سه بخش «مطالعه پيشينه و وضعيت موجود حمايت از نوآوري فني مخترعين و مبتکرين در کشور»، «مطالعه تطبيقي وضعيت حمايت از نوآوري فني مخترعين و مبتکرين در کشورهاي جهان» و «ايجاد زيرساخت حمايت كارآمد از مخترعين و مبتكرين» تدوين و تأليف شده است.
چاپ اين مجموعه بهانهاي است تا نظر مخاطبين به اين نکته جلب شود که مخترعان، نوآوران و افراد صاحب ايده از قوانين حمايتي و نظام حمايتي سازمان يافته برخوردار نيستند و همچنين بسياري از مخترعان از بيم افشا شدن محتواي طرحهاي خود، از ثبت اختراع خودداري ميکنند.
هدايت نظام يافته نوآوريهاي مخترعين منفرد به منظور تکميل چرخه دانش و زمينهسازي ارتباط نزديک بين مخترعين و مبتکرين منفرد با بازارهاي هدف و واحدهاي صنعتي و معدني و کمک به توليد نيمه صنعتي اختراعات، از اهدافي است که در اين مطالعه مورد توجه قرار گرفته و انتظار اين است كه نه تنها وزارت صنايع و زير مجموعههاي وابسته به آن، بلکه تمامي دستگاههاي علمي، اجرايي، فني و نوآوري بايد آن را مد نظر قرار دهند.