فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی با هدف انتشار آخرین نتایج علمی محققان گرامی، هر فصل به چاپ میرسد. لازم به ذکر است که به منظور ارتقای سطح علمی، تنها مقالاتی در این مجله به چاپ می رسند که مبتنی بر کار تحقیقاتی نویسندگان بوده و علاوه بر رعایت اصول نگارش علمی، اصول فصاحت و بلاغت در آن رعایت شود. لازم به ذکر است که مسئولیت حفظ حقوق دیگر مؤلفان به عهده نویسندۀ مسئول است و تمامی مکاتبات با وی صورت می گیرد.
به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور (callforpapers.ir)، مقاله دریافتی، تنها در صورت رعایت دستورالعمل های نگارشی برای داوران ارسال خواهد شد. نویسنده مسئول می بایست در صورت نیاز اصلاحات مورد نظر داوران را حداکثر ظرف دوهفته اعمال و مقالۀ بازنویسیشده را به دفتر فصلنامه ارسال نماید. عدم ارسال مقاله در مهلت مذکور به منزله انصراف مؤلف/مؤلفان از چاپ مقاله تلقی خواهد شد.
در صورت تایید، مقاله پذیرش شده و در نوبت چاپ قرار می گیرد
علاقه مندان می توانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه و شرایط ارسال دست نوشته های ارزشمند خود در این دوره فراخوان به پایگاه اطلاع رسانی مجله مراجعه و یا با دبیرخانه آن ارتباط برقرار نمایند.