فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی،با صاحب امتیازی انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند با هدف انتشار آخرین نتایج علمی محققان گرامی، هر فصل به چاپ میرسد.
به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور(callforpapers.ir)، لازم به ذکر است که به منظور ارتقای سطح علمی، تنها مقالاتی در این مجله به چاپ می رسند که مبتنی بر کار تحقیقاتی نویسندگان بوده و علاوه بر رعایت اصول نگارش علمی، اصول فصاحت و بلاغت در آن رعایت شود. لازم به ذکر است که مسئولیت حفظ حقوق دیگر مؤلفان به عهده نویسندۀ مسئول است و تمامی مکاتبات با وی صورت می گیرد.
علاقه مندان می توانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه و شرایط ارسال دست نوشته های ارزشمند خود در این دوره فراخوان به پایگاه اطلاع رسانی مجله مراجعه و یا با دبیرخانه آن ارتباط برقرار نمایند.