نخستین کنگره دانشجویی صنایع غذایی ایران، ۱۶ تا ۱۸ آذر ۱۳۹۵ توسط دانشگاه گیلان – انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در شهر رشت برگزار می شود.
به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور(callforpapers.ir)، از تمامی پژوهشگران و دانشجویان علاقه مند دعوت می گردد جهت ارائه مقالات کامل خود در این کنگره حداکثر تا ۳۰ شهریور با توجه به محورهای برگزاری کنگره اقدام نمایند.
محورهای اصلی کنگره بدین شرح می باشد:
- تکنولوژی مواد غذایی
- میکروبیولوژی مواد غذایی
- مهندسی صنایع غذایی
- شیمی مواد غذایی