به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور ؛ سید محمد میرمحمدی در جلسه شورای علمی نخبگان استان با بیان این که شناسایی نخبگان باید از مدارس آغاز شود، اظهار کرد: نخبه پروری مستلزم برنامهریزی صحیح و منسجم است و خوشبختانه در استان یزد ظرفیتها و استعدادهای ذاتی دانش آموزان بسیار خوب است که نشانگر آن 22 سال صدرنشینی در کنکور سراسری است.
وی با اشاره به این که باید جوانان نخبه را جذب کنیم، افزود: چندین سال است که برای مهاجرت نخبگان دغدغه داریم اما باید دید در عمل چه اقدامی برای حمایت از آنها انجام دادهایم.
استاندار با تاکید بر این که استخدامهای دولت باید بر اساس ضوابط، مقررات و کار کارشناسی باشد و دولت تدبیر و امید این مهم را در دستور کار خود قرار داده است، ادامه داد: در کشورهای خارجی حمایتهای مالی بسیار خوبی از نخبگان ایرانی میشود و اگر دولت برنامهریزی کند و هرساله تعدادی از آنها را به استخدام خود درآورد، علاوه بر ورود افراد نخبه به بدنه دولت برای آنها نیز حقوقی لحاظ میشود که نوعی حمایت محسوب شده و موجب میشود که این افراد به خارج از کشور مهاجرت نکنند.
میرمحمدی تصریح کرد: تشکیل کارگروههای تخصصی و کاربردی همراه با دستور کار مناسب بهمنظور استفاده از توانمندی نخبگان علمی و جوانان پژوهشگر در راستای پیشبرد اهداف کلان نظام اسلامی از جمله وظایف و اولویتهای کاری شورای علمی نخبگان استان است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: لازم است نخبگان نیز برای ایده پردازی و ارائه راهکارهای مطلوب برای توسعه همهجانبه استان وارد میدان عمل شوند.
استاندار در پایان تاکید کرد: باید در جلسات مختلف شورای علمی نخبگان استان به ظرفیتها، محورهای توسعه و مسائل استان از جمله آب، گردشگری، محیط زیست، صنایع، معادن و انرژی خورشیدی توجه شود و با استفاده از نظر نخبگان و متخصصان در این حوزهها بهترین بهرهبرداری را داشته باشیم.
گفتنی است، در ابتدای این جلسه هر کدام از صاحبنظران و نخبگان علمی حاضر در جلسه به بیان دیدگاههای خود در راستای نحوه فعالیت و وظایف شورای علمی نخبگان استان پرداختند.