به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور ، این نشریه علمی پژوهشی در حوزه های مرتبط با میکروب شناسی مواد غذائی شامل باکتری ها، ویروس ها، انگل ها، بیماریهای غذا زاد ،امنیت غذائی، بیماریهای منتقله از غذا، میکروب شناسی صنعتی مواد غذائی توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد به زبان فارسی انتشار می یابد، کلیه مقالات از طریق سیویلیکا قابل جستجو و دریافت می باشد.
لازم به ذکر است ، فصلنامه میکروب شناسی مواد غذایی تحت حمایت پایگاه سیویلیکا بوده و از این پس علاقه مندان می توانند فراخوان دریافت مقاله این نشریه را بر روی پایگاه سیویلیکا مشاهده نمایند.
فهرست مقالات منتشر شده در این شماره:
۵. گزارش آلودگی آب پرتقال پاستوریزه به باکتری Bacillus licheniformis
۳. مطالعه آلودگی برخی فرآورده های دریائی به آنروموناس هیدروفیلا با تأکید بر گونه و فصل
۴. مقایسه اثر نانوسیل و آب اکسیژنه در کاهش با راشریشیاکلی سطح پوسته تخم مرغ
۵. ارزیابی وضعیت میکروبی عرقیات گیاهی عرضه شده در کاشان در سال 1391
۳. جداسازی باکتریوفاژ اختصاصی باکتری Alicyclobacillus acidoterrestris عامل فساد آب میوه از خاک
۴. مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی شهرستان مراغه به باکتری اشریشیاکلی (O(157):H(7
۵. مطالعه آلودگی میکروبی بستنی های سنتی (مطالعه موردی: شهرستان ارومیه)