به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور ؛ دکتر اکبری در گفت و گو با ایسنا ضمن اشاره به اعتراض دانشجویان دکترای تخصصی به اعمال تغییرات در آیین نامه دکترای پژوهشی،گفت: فکر میکنم اطلاعات به طور کامل و درست به این دانشجویان منتقل نشده و همین امر باعث اعتراض این دانشجویان شده است،در واقع آیین نامه پژوهشی تغییر چندانی نکرده است و همچنان در مدرک دانشجویان دکترای پژوهشی عنوان “دکترای پژوهشی” ذکر میشود. همچنین کماکان این افراد به عنوان کادر آموزشی به کار گرفته نمیشوند و فقط میتوانند به عنوان محقق در مراکز فعالیت کنند.
وی درمورد تغییرات اعمال شده توضیح داد: تا کنون طبق آیین نامه دکتری پژوهشی در مدرک فارغ التحصیلان عنوان کلی فعالیت ذکر میشد. برای مثال در مدرک عنوان دکترای پژوهشی در حیطه علوم دارویی یا علوم بالینی ذکر میشد اما مشخص نبود که فرد در کدام گرایش علوم دارویی یا بالینی فعالیت کرده است. طبق آیین نامه جدید بر اساس پایان نامه موضوعی که فرد در مورد آن پژوهش کرده، واحدهایی که گذرانده و مقالاتی که ارائه داده است، مدرک در کمیسیون ارزشیابی شده و مشخص میشود دانشجو که در چه زمینهای پژوهش کرده و باید فعالیت کند.
این در حالی است که تعدادی از دانشجویان دکترای تخصصی با اشاره به تغییرات آیین نامه دکترای پژوهشی در گفتوگو با ایسنا مدعی شدند: بر اساس تغییرات اعمال شده در آیین نامه، فارغ التحصیلان دکترای پژوهشی مدرکی معادل فارغ التحصیلان دکترای تخصصی دریافت میکنند و قادر خواهند بود پس از فارغ التحصیلی در زمینههای آموزشی نیز فعالیت کنند.