تدوین شیوه نامه جدید استخدام اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد

رییس دانشگاه آزاد در جلسه هیات رئیسه این دانشگاه با تاکید بر اینکه حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد در دوسال گذشته خدمات موثر و شاخصی به مجموعه دانشگاه ارائه داده است، گفت: برقراری سامانه های الکترونیک و ابزارهای ارتباطی سازمان مرکزی و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی نسبت به دو سال پیش از پیشرفت قابل توجهی برخوردار بوده است.

 به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور ؛ یکصد و سی امین جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست دکتر میرزاده و با حضور اعضا برگزار شد.

در این جلسه دکتر صحافی مدیرکل فناوری اطلاعات دانشگاه و مهندس برزگر دبیر شورای فناوری اطلاعات به ارائه گزارشی در خصوص وضعیت اتوماسیون، سیستم جامع گزارشات، پورتال یکپارچه سازمان مرکزی و سامانه های مختلف و طرح های آینده این حوزه از جمله طرح امنیت نرم افزاری، مرکز امن، پیاده سازی استانداردهای امنیتی، ساماندهی نرم افزارهای مالی پرداختند و مقرر شد برای سامانه مدیریت جلسات، سامانه ساها و همچنین تعیین نماینده فناوری اطلاعات برای معاونت و حوزه های سازمان مرکزی و ارتباط مکانیزه با واحدهای دانشگاهی، پرهیز از اخذ نامه از طریق اتوماسیون و دریافت فیزیکی آن و همچنین عملیاتی کردن سامانه های در دست اجرا اقدامات لازم صورت گیرد.

دکتر میرزاده در این جلسه با تاکید بر اینکه پیشرفت حوزه فن آوری اطلاعات در دانشگاه آزاد اسلامی در دو سال اخیر کاملا محسوس بوده است، تصریح کرد: سامانه های الکترونیک و ابزارهای ارتباطی سازمان مرکزی و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی نسبت به دو سال پیش از پیشرفت قابل توجهی برخوردار بوده و از این بابت از تمام همکاران حوزه فناوری و اطلاعات و دبیرخانه شورای فناوری و اطلاعات دانشگاه تشکر می کنم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر سیستم الکترونیکی قابل قبولی در دانشگاه آزاد اسلامی برقرار شده، گفت: در این سیستم واحدها بخش عمده پرونده های خود را به صورت الکترونیکی به سازمان مرکزی ارسال می کنند که به این ترتیب کاغذ در اغلب مراودات واحدها با سازمان مرکزی حذف شده و این امر علاوه بر سرعت بخشی به امور، یک خدمت بزرگ به محیط زیست محسوب می شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه تا قبل از اجرایی شدن این سیستم روزانه 3000 نامه فقط در سازمان مرکزی مبادله می شد، اظهار داشت: سرعت بخشی به فرآیندها، سرعت بخشی در امر تصمیم گیری، سهولت در جمع آوری اطلاعات و کمک به سالم سازی محیط زیست بخشی از مزایای این طرح بزرگ در دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی در ادامه از تمام معاونت های دانشگاه آزاد اسلامی درخواست کرد که با حوصله، پیگیری و جدیت کار ساماندهی الکترونیکی حوزه های متبوع خود را با همکاری اداره کل فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی و دبیرخانه شورای فناوری و اطلاعات دنبال کنند.

دکتر میرزاده با بیان اینکه در حال حاضر تقریبا تمام نیازهای الکترونیکی نرم افزاری دانشگاه آزاد اسلامی در درون مجموعه دانشگاه قابل تامین است، بیان کرد: این پتانسیل در کادر علمی دانشگاه چه در مرکز و چه در واحدها وجود دارد که نیازهای الکترونیکی خود را با استفاده از دانش نیروهای انسانی خود برطرف کنند.

وی خاطر نشان کرد: در ادامه خدمات حوزه فناوری و اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی مقرر شده داشبورد مدیریتی تا اواخر مهر به صورت آفلاین و تا اواخر اسفند بصورت آنلاین در دانشگاه اجرایی شود.

 دکتر میرزاده افزود: حوزه فناوری و اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی در دوسال گذشته خدمات موثر و شاخصی به مجموعه دانشگاه ارائه داد که شایسته قدردانی و تشکر است.

همچنین هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی نیز از خدمات مدیران و همکاران حوزه فناوری اطلاعات و دبیرخانه شورای فناوری و اطلاعات دانشگاه قدردانی کردند.

تعداد دانشجویان واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی تا پایان سال 96 به 80 هزار نفر می رسد

 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه سخنانش با اشاره به لزوم توسعه واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی ، گفت: واحد الکترونیکی مخاطبان خاص خود را دارد و با تاسیس این واحد امکانی فراهم شده که کسانی که به دلیل مشغله های کاری نمی توانند در سر کلاس حاضر شوند با ثبت نام در این واحد بتوانند دوره های آموزش عالی را طی کنند.

دکتر میرزاده با بیان اینکه طبق برنامه مصوب، مقرر شده که تعداد دانشجویان واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی باید تا پایان سال 96 به 80 هزار نفر برسد، گفت: واحد های دانشگاهی نیز برای فعالیت در این حوزه باید از ظرفیت واحد الکترونیکی استفاده کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از تمامی معاونت های دانشگاه درخواست کرد که حمایت های لازم را از واحد الکترونیک دانشگاه انجام دهند.

در ادامه جلسه دکتر کشاورزی رئیس واحد الکترونیکی با ارائه گزارشی از عملکرد این واحد، گفت: در آذر ماه سال 92 که مسئولیت واحد الکترونیکی به بنده محول شد این واحد داری 7رشته گرایش ، 14 عضو هیات علمی، 11 نفر کارمند رسمی ، 15 نفر کارمند قراردادی و 1359 دانشجو بود که در حال حاضر تعداد دانشجویان این واحد به 11 هزار نفر رسیده است.

وی با اشاره به سند راهبردی واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: بر طبق این سند پیش بینی شده که تعداد دانشجو در پایان سال 96 به 80 هزار نفر، تعداد رشته گرایش ها به 160 رشته گرایش، تعداد اعضای هیات علمی به 250 نفر و تعداد کارکنان واحد به 500 نفر برسد.

 در این جلسه گزارش کمیسیون های تخصصی هیات رئیسه مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت و گزارش کمیسیون شماره 1 هیات رئیسه توسط معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی ارائه و مقرر شد شیوه نامه جدید استخدام اعضای هیات علمی با اصلاحاتی نظیر درج مدت زمانی حداکثر 145 روز و اضافه نمودن تبصره ای جهت اعمال ضریب معدل رشته های علوم انسانی و علوم پایه و مهندسی بر اساس مقررات پژوهش محورو استعدادهای درخشان ابلاغ شود.

اعضای هیات علمی می توانند نیمی از موظفی خود را در مراکز تحقیقاتی دانشگاه بگذرانند

 همچنین مقرر شد شیوه نامه همکاری اعضای هیات علمی تمام وقت دانشگاه آزاد اسلامی و سایر دانشگاه ها و موسسات دولتی و غیر دولتی با اصلاحات مدنظر در جلسه و کسب نظر شورای مرآت اجرا شود.

شیوه نامه همکاری اعضای هیات علمی تمام وقت دانشگاه آزاد اسلامی و سایر دانشگاه ها و موسسات دولتی و غیر دولتی به عنوان اعضای هیات علمی نیمه وقت در واحدهای دانشگاهی با اصلاحات مدنظر در جلسه و کسب نظر شورای مرآت، اصلاح، نهایی و ابلاغ شود.

در این جلسه موضوع مراکز تحقیقاتی دانشگاه مورد بحث قرار گرفت و مقرر شد برای این مراکز تحقیقاتی که دارای موافقت اصولی با تشکیلات حداقلی و نیروی موجود هستند محلی ایجاد شود و اعضای هیات علمی نیمی از موظفی خود را در این مراکز بگذرانند و پس از اخذ موافقت قطعی تشکیلات نهایی تهیه شود.

در این جلسه مصوب شد برای برگزاری دوره آموزش های تخصصی و کاربردی کوتاه مدت و دوره های آموزشی توانمند سازی کارکنان از زیر ساخت های موجود در واحد الکترونیکی استفاده شود و تفاهم نامه همکاری در این زمینه منعقد شود.

همچنین گزارشی توسط دکتر کاردار در خصوص آمار مقایسه ای ثبت نام در مقاطع مختلف ارائه و مقرر شد در تنظیم بودجه سال 1395 این اطلاعات مورد استفاده قرار گیرد.

 گزارش اجلاس 70 شورای مرکزی دانشگاه توسط دکتر رهنما ارائه و مقرر شد حداکثر تا پایان آبان ماه دستورالعمل های مربوط قابل طرح در کمیسیون های تخصصی ارائه شود.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، موضوع اعضای پیشنهادی هیات امنای شهرک های علم و فناوری دانشگاه مطرح و با اصلاحات مربوط از جمله ترکیب اعضا ثابت و موقت به صورت مدعو موافقت شد.

 

 

اشتراک گذاری نوشته در:

دیدگاهتان را بنویسید