به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور ؛ این دورههای کوتاه مدت آموزشی برای دانشجویان علاقهمند به انجام پروژههای زیست فناوری، ژنتیک مولکولی و مهندسی ژنتیک، نانوفناوری، سلولهای بنیادی، بیوانفورماتیک و سیتوژنتیک برنامهریزی شده و تکنیکهای آزمایشگاهی مورد نیاز برای هر دوره به صورت عملی و نظری به آنها آموزش داده میشود.
در این مدرسه که از ۱۵ مهر آغاز میشود و تا ۱۵ آبانماه ادامه دارد، در هر هفته یک دوره پنج روزه برگزار و مباحث مورد نظر به صورت عملی و نظری آموزش داده میشود.
در هفته اول این مدرسه با موضوع «بیوانفورماتیک»، مباحث «بیوانفورماتیک مقدماتی»، «بیوانفورماتیک ساختاری»، «طراحی واکسن (ایمونوانفورماتیک)» و «طراحی دارو (کموانفورماتیک)»، در هفته دوم با موضوع «سلولهای بنیادی» مباحث «استخراج سلولهای بنیادی مزانشیمی موش (mMSCs) از مغز استخوان، چربی، بند ناف جنین، پالپ دندان»، «آشنایی با مبانی کشت سلولهای بنیادی»، «استخراج سلولهای فیبروبلاست جنینی موش (MEFs)» و «تمایز سلولهای بنیادی به سلولهای مختلف»، در هفته سوم این مدرسه با موضوع «فناوری نانو» مباحث «اصول و مبانی نانو حاملهای پزشکی»، «سنتز نانو لیپوزوم میسل، نانو ذرات مگنتی، نانو حامل کیتوزان، نانو حاملهای ذرات طلا و نقره»، «آنالیزهای کمی نانو حاملهای دارویی» و «رهایش دارو از نانوساختارها» و در هفته چهارم این مدرسه با موضوع «مهندسی ژنتیک و بافت» عناوین «مهندسی ژنتیک»، «کارگاه موش تراریخت»، «طب بازساختی و پزشکی ترمیمی»، «سرفصلهای هفته ژنتیک» و «مهندسی ژنتیک» مورد بررسی قرار میگیرند.
بر اساس این گزارش، آخرین مهلت ثبت نام در این مدرسه، اول مهرماه اعلام شده است. علاقهمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 09303323243 تماس بگیرند.